Зареждане

Correia: Няма перфектни бойци, Rousey има своите слабости

Correia: Няма перфектни бойци, Rousey има своите слабости
Публикувано на: Юли 29, 2015 в 14:00 ч

Претендентката за титлата в категория петел на UFC, Bethe Corriea обсъди предстоящия си двубой с шампионката Ronda Rousey. Двете ще се срещнат този уикенд в UFC 190 в Бразилия.
 
"Всеки атлет има своите слабости. Няма перфектни бойци. За всяка атака има контраатака или защита. Ще видим по време на двубоя. Не се страхувам от нейното джудо. Изучавала съм го. Не ме е страх да бъда свалена... Няма да играя нейната игра. Вече имам стратегия и ще правя моите неща. Няма просто да се защитавам и да я чакам да направи първия ход.

Мисля, че притеснението оказва голям ефект върху опонентките и. Не ги виня. Според мен Ronda се е изправяла срещу по-добри бойци от нея. Но те са обърквали нещата. Не ги виня, защото знам какъв маркетинг се върти около Ronda. Мисля че феновете и медиите изкарват Ronda много по-добра от всички останали. Това се отразява психологически на хората. Опонентите и влизат в клетката, смятайки се за нещо по-незначително от нея. Това в същото време помага за надуване на имиджа на Ronda. Това също и помага при победата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес