Зареждане

Cormier към Jon Jones: Ако влезеш в Октагона, ще се случи нещо лошо

Cormier към Jon Jones: Ако влезеш в Октагона, ще се случи нещо лошо
Публикувано на: Април 7, 2017 в 14:01 ч
 
Шампионът в полутежка категория на UFC Daniel Cormier заяви, че няма никакво желание да вижда Jon Jones в Октагона след края на двубоя му с Anthony Johnson през уикенда.


Не е тайна, че се очаква именно Jones да излезе срещу победителя от двубоя между “DC” и “Rumble”. В момента “Bones” изтърпява наказание, но санкцията ще падне съвсем скоро.

Това не изключва възможността Jones да влезе в клетката и да се изправи срещу победителя, който почти сигурно се явява и неговия следващ съперник. На Cormier обаче не му хареса тази идея.

“По-добре той да не влиза в клетката, след като спечеля. Той не е добре дошъл там, все още е наказан. Когато има правото да се бие, тогава може и да заповяда в клетката. Но ако сега посмее да влезе в Октагона, нещо лошо ще се случи”, сподели шампионът.

“DC” призна, че класата на Jon Jones като боец е огромна, но и съжали, че “Bones” сам пропилява потенциала си.

“Той е най-талантливият човек, срещу когото някога съм се състезавал. Той е добър във всеки аспект от боя, но е наистина тъжно, когато се сетиш за всички неща, които е направил. Но в крайна сметка, сега трябва да се тревожа за Anthony Johnson. Вие - медиите, се интересувате главно от Jon Jones, но ние не. Той не е фактор. Говорим за човек, който не се е бил от почти две години. А последният път, когато го видяхме в действие - срещу Ovince Saint Preux, това бе един скапан мач. Почти толкова скапан, колкото и моя срещу Anderson Silva”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес