Зареждане

Chris Weidman ще разбие слабата брадичка на Machdia

Chris Weidman ще разбие слабата брадичка на Machdia
Публикувано на: Юни 24, 2014 в 09:03 ч

Ray Longo, треньорът по бокс и кик-бокс на шампиона в средната категория на UFC, Chris Weidman коментира предстоящия двубой с Lyoto Machida на 5 юли. Треньорът смята, че Weidman ще разбие брадата на бразилеца, която той определеи като "слаба".
 
"Уверен съм в Chris, независимо кой ще сложите срещу него. Мисля, че е очевидно, че Belfort е по-агресивен. Machida e по-отпуснат и се опитва да контраатакува, но ще се адаптираме към всичко. Планирахме всичко за двубой срещу контраатаки. Той е шампионът и ще победи всеки, който сложите срещу него - така трябва да бъде, ако искаш да си шампион.

Мисля че Weidman ще направи това, което винаги е правил. Ще излезе на ринга, ще тръгне напред и ще наложи волята си над Machida. Той ще накара Machida да играе по неговите правила и накрая ще го пречупи. Имам предвид, че ще приключи като му скочи на главата и направи каквото си поиска.

Мисля, че Machida има много слаба брадичка. Това е най-слабото му място. Ако Weidman го нацели, ще го нарани жестоко. Затова Machida обича да контролира темпото на двубоя. Не иска да бъде пришпорван."

Weidman записа две поредни победи над бившия шампион Anderson Silva през 2013, което го изстреля на върха в класацията в средната категория. Преди това той записа победи над Demian Maia и Mark Minoz.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес