Зареждане

Bruce Buffer отговаря на обвиненията на Floyd Mayweather в расизъм

Bruce Buffer отговаря на обвиненията на Floyd Mayweather в расизъм
Публикувано на: Януари 7, 2016 в 16:00 ч

Бокс легендата Floyd Mayweather продължава със своите обвинения в расизъм към медиите, като твърди, че те популяризират и отдават повече  внимание на Ronda Rousey и Conor McGregor, отколкото те всъщност заслужават. 

UFC говорителят Bruce Buffer обаче не може да се съгласи с претенциите на Mayweather. Именно затова той даде интервю пред TMZ, в което се опитва да опровергае тези твърдения за расизъм:
 
"Истината е, че хората ни възприемат по начина, по който ние сме заслужили. Това няма значение от това дали вие сте бели, черни, червени, жълти или лилави. Така аз виждам нещата..........“

„Според мен не е редно да се опитваме да спекулираме с обвиненията в расизъм. И без друго си имаме достатъчно проблеми и без да наливаме допълнително масло в огъня. Защо не погледнем на нещата по следния начин: Ами,  Conor McGregor говори много, но винаги досега е изпълнявал заканите си. Затова хората го харесват. Когато Floyd говори, хората също го слушат внимателно.“

Не трябва да забравяме факта обаче, че те двамата са съвсем различни хора, от различни бойни спортове и именно затова се възприемат по различен начин от медиите и феновете. Това е всичко. "

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес