Зареждане

Brock Lesnar иска да вземе реванш от Cain Velasquez

Brock Lesnar иска да вземе реванш от Cain Velasquez
Публикувано на: Юли 11, 2016 в 08:25 ч
 
След като се завърна с победа в UFC и постигна успех над Mark Hunt, Brock Lesnar призна, че с удоволствие би потърсил реванш от Cain Velasquez за загубата си от него през 2010 година.


Както Lesnar, така и Velasquez записа успех на UFC 200, макар и правейки го по доста по-впечатляващ начин срещу Travis Browne.

На пресконференцията след двубоя Lesnar бе попитан как гледа на идеята отново да се бие с Velasquez, при което той отговори:

“Той изглеждаше добре срещу Browne. Със сигурност бих се бил отново с него. Абсолютно! Очевидно е, че тренирах специално за Mark Hunt. Тренирах шест седмици за него. И ако бях решил, че ще продължа с това и занапред, дали щях да изгладя някои умения? Абсолютно. Но, да - Cain изглеждаше много добре тази вечер. Той винаги изглежда добре”.

“The Beast” продължи:

“Вярвам, че всеки човек може да направи това, което иска, стига да посвети съзнанието си на това. Бях извън играта пет години, но след шест седмици тренировки стъпих в клетката и добре подредих Mark Hunt. Всичко е възможно, нали?”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес