Зареждане

Bisping и Rockhold се сдърпаха и на пресконференцията след UFC 199

Bisping и Rockhold се сдърпаха и на пресконференцията след UFC 199
Публикувано на: Юни 6, 2016 в 08:46 ч
 
Luke Rockhold настоява за незабавен реванш срещу Michael Bisping, след като последният му отне титлата на UFC в средна категория по време на UFC 199 миналия уикенд.


Двамата се сдърпаха сериозно и по време на пресконференцията след двубоя, приключил с нокаут за Bisping още в първия рунд. Двамата бойци се нахвърлиха вербално един срещу друг, като Luke Rockhold обвини съперника си в липса на достатъчно спортменство.

“Този тип е пълен кретен. Имам предвид, той показа истинското си “аз” след мача, идвайки при мен и питайки ме “знаеш ли къде се намираш, знаеш ли къде се намираш”? Този тип е пълен нещастник и просто искам да го убия следващия път, когато се срещнем. Той показа истинската си същност”.

В този момент Michael Bisping тъкмо влизаше в залата за пресконференции, като новият шампион в средна категория не остана особено доволен от коментарите на Rockhold.

“Някои казват, че отмъщението е сладко. Аз мисля, че е дори по-добро от това. Luke, хайде, приятелю. Когато обувката бе на другия крак, аз ти благодарих за този момент и ти казах “добра работа”. Стиснах ти ръката, а ти ми каза - “не искам да стискам ръката ти”. Общо взето, каза ми да вървя на майната си. Хей, приятелю, ти бе нокаутиран! Седни си и млъкни. Какъв задник си само”.

След края на пресконференцията, Bisping опита да зарови томахавката и да стисне ръката на Rockhold, но бившият шампион отказа да го стори. Наложи се и официални лица да разтървават двамата бойци.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес