Зареждане

Bethe Correia с изявление след тежката загуба от Holly Holm

Bethe Correia с изявление след тежката загуба от Holly Holm
Публикувано на: Юни 19, 2017 в 12:00 ч
 
В събота UFC се завърна в Сингапур с UFC Fight Night 111. В основното събитие на тази очаквана вечер, бившия претендент за титлата на UFC в категория "петел" при жените Bethe Correia се изправи в Октагона срещу бившия шампион на организацията Holly Holm. За съжаление на Correia и нейните фенове, тази битка не протече в нейна полза, тъй като Holm нокаутира зловещо Correia след удар с крак в главата на бразилката в третия рунд.
 
След тази разочарователна загуба от Holm, Correia се обърна към своите фенове в Instagram, поздравявайки Holly и обещавайки да се завърна по-силна от всякога:
 
"Искам да поздравя Holly за битката. Въпреки че идваше от три поредни загуби, тя не се отказа и не се скри, а се би с мен в основно събитие. Искам да благодаря на всички мои фенове, партньори и на моя екип. Не се завърнах с победата, за която мечтаех, но се завърнах с гордо вдигната глава в Азия, осъзнавайки че съм един от главните герои в тази вечер. Мечта, която много хора имат, но малко от тях за реализирали. Мога само да кажа това на моите фенове: Ще се върна по-силна от всякога! Може да сте сигурни в това!"

 

A post shared by Bethe (@bethecorreia) on

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес