Зареждане

Ben Henderson не е наперен, а уверен в себе си

Ben Henderson не е наперен, а уверен в себе си
Публикувано на: Март 20, 2012 в 12:28 ч

След като спечели 14 от последните си 15 двубоя, като последния беше двубой за титлата срещу Frankie Edgar в UFC 144 в Япония, може да се каже, че Ben Henderson е един от най-горещите бойци в наши дни.

Но прекалено наперен ли е?

След като победи бившия шампион в леката категория, Henderson заяви, че би се бил с всеки от неговата категория.

Познат като доста добър и притеснителен човек, Henderson обяснява, че това нее  арогантност а просто професия. Поне така казва той.

"Определено не искам да се изхвърлям. Хората смятат, че съм арогантен и наперен, а аз не искам да бъда нещо такова. Казах още от самото начало, че искам да бъда най-добрия и искам да се бия и победя всеки. Не означава, че съм много надут сле като победих Frankie Edgar. Казвах го от самото начало. Уверен съм толкова, колкото всеки друг боец в UFC. Много убеден съм във възможностите, така трябва да бъде всеки боец. Искам да се бия с всеки в моята категория, искам да ги победя всички и искам дълго да стоя на върха. Искам да направя нещо като Bernard Hopkins или Joe Louis. Искам да направя това моята категория и моето име да бъде синоним на нея. Мисля че това ще е нещо специално."

Но нещата трябва да вървят подред, тъй като той отнвоо трябва да се приготви за двубой срещу Edgar.

Ще успее ли да продължи напред? Или "The Answer" ще сив върне титлата, когато двамата се срещнат в Октагона малко по-късно тази година?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес