Зареждане

Ben Henderson - от чистач до собственик на зала

Ben Henderson - от чистач до собственик на зала
Публикувано на: Февруари 11, 2012 в 15:12 ч

Само няколко седмици след преди Ben Henderson да направи голямото си пътуване до Япония, за да се изправи срещу Frankie Edgar в UFC 144, бившият шампион от WEC закупи залата The MMA Lab и стана неин пълен собственик, както и един от най-добрите и преподаватели и състезатели.

"Това е голяма разлика в сравнение с преди пет години, когато чистих тоалетните на хотелите, изхвърлях боклука. Голяма разлика е и се радвам много."

Когато Henderson се мести в Аризона, за да работи в зала, той е имал щастието да може да тренира по цял ден, но това е било за сметка и на други неща.

"Имах късмет когато дойдох в Аризона. Стария собственик на залата, който се казваше Jason Beck, попита John Crouch дали има бойци, които искат да се преместят в Аризона и да тренират през целия ден. Така че от рано в моята кариера имах тази възможност.

Бях спонсориран от The Lab. Даваха ми няколко стотин долара на месец, колкото да оцелея на ръба, но чистих тоалетните, чистих татамито, правих всички такива работи за малко пари. Но можех да тренирам свободно през деня, така че тренирах сутрин, тренирах следобед, а през останалото време чистих и преподавах в часовете за деца, чистих и през нощта също."

ben henderson ufc mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес