Зареждане

Anderson Silva е ММА боец, а Sonnen е борец

Anderson Silva е ММА боец, а Sonnen е борец
Публикувано на: Април 26, 2012 в 11:35 ч

"Когато започнах да тренирам бойни изкуства, Chael Sonnen не е тренирал такива, той е борец. Той не знае какво е бойно изкуство. Това е уважение. Уважение към страната, уважение към хората. Много често хората ме питат 'Но той не рекламира ли двубоя така?' Да, добре, но има много други начини да се прави това. Той не уважава страната ни, обиди семейството ми и преди всичко обиди цялата аудитория на UFC, а някои хора дори не разбират това. Те намират това, което той прави за интересно. По мое мнение най-добрия двубой на века ще бъде между мен и моя клонинг, но това няма как да се случи. Това не означава, че аз съм най-добрия, ще бъда победен от някого, много неща могат да се случат, точно както при Sonnen. Той ме би пет рунда, но не направи най-важното нещо, което беше да спечели. Така че ще продължа да върша работата си. Ще тренирам наистина много и ще се опитам да донеса тази победа в Бразилия."

По време на пресконференцията преди UFC 148, която се проведе на 24-ти април в Рио де Жанейро, Chael Sonnen заяви че двубоят му срещу шампиона в средната категория Anderson Silva ще бъде двубоят на века. Той наистина може да е много голям, имайки предвид враждата между двамата.

Silva обаче мисли малко по друг начин. Той заяви че Sonnen е било добре да тренира бойни изкуства, за да се научи на уважение, а не борба. Борбата обаче беше това умение, което почти не пречупи "The Spider" при последния им двубой в UFC 117.

Сега Silva има още един шанс да докаже на света, че е по-добър от Sonnen когато двамата се срещнат на 7-ми юли в Лас Вегас. Някой смята ли, че ще успее да го направи отново или борбата на Sonnen този път ще надделее?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес