Зареждане

Anderson ще се бие в Invicta FC 24, остави Cyborg във въздуха

Anderson ще се бие в Invicta FC 24, остави Cyborg във въздуха
Публикувано на: Юни 1, 2017 в 16:00 ч
 
Cris Cyborg продължава да е недоволна от начина, по който нещата се развиват за нея в UFC.
 
Некоронованата кралица в карегория "перо", която се впусна в новосъздадената категория на UFC, се надява да се бие за титилата в дивизията в UFC 214. Понастоящем обаче шампионката Germaine De Randamie отказва да се бие със Cyborg като открито я обвинява в употребата на допинг.
 
Хей, не се безпокойте! Cyborg имаше още една идея: да привлече шампионката на Invicta FC в същата категория Megan Anderson. Това бе и идея на Megan, но от UFC се огледаха неохотно. Сега тази борба също увисна, тъй като от Invicta FC обявиха, че Anderson ще защитава колана си на 15 юли срещу Helena Kolesnyk (5-0).
 
Ето и неудовлетворителния коментар на Cyborg пред FloCombat:
 
"Желая на Megan късмет. Фактът, че се изправя срещу непобеден състезател в тази категория, доказва, че има жени, които могат да се бият и в UFC. Когато реших да се бия при по-тежките взех това решения, за да не се изправям срещу момичета, които са принудени да качват килограми, за да се бият с мен, след като са допуснали няколко загуби при по-леките."
 
Това е още един ден прекаран в главоблъсканица за Cyborg и UFC относно новата дивизия, но нищо ново за тези, които следят новините в последните няколко месеца. Достатъчно е да ви накараме да се чудите дали Cyborg не удари в лицето Angela Magana, за да я накара да влезе с нея в октагона.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес