Зареждане

Al Iaquinta към UFC: Начукайте си го

Al Iaquinta към UFC: Начукайте си го
Публикувано на: Април 24, 2017 в 09:52 ч
 
След като се завърна триумфално в Октагона, записвайки впечатляващ нокаут над Diego Sanchez, Al Iaquinta не остана никак доволен от това, че не получи бонус за страхотното си представяне в Октагона.


След като разбра, че не е сред бойците, които ще получат бонус за представянето си, Iaqunta написа кратко и ясно в Twitter:

“Хей, UFC, начукайте си го”.

Говорейки пред MMAFighting, Al Iaquinta посочи, че ако ситуацията е такава, то би било по-добре той да се концентрира върху работата си като брокер на недвижими имоти. Така той би изкарвал същите пари, но без да подлага тялото си на риск.

“Обичам да се бия, но не искам да съсипя тялото си. Това не е игра, човече. Това е истинско. Да ми плащат по 26 000 долара не е като да взимам много пари. Да правя това, което правя, да бъда на ТВ екрана, да карам колата, която карам - трябва да живея много по-добре от това. Бих могъл да правя всичко друго на света и пак ще изкарвам същите пари. И няма да рискувам да ме наранят. В момента нямам нужда да се бия. Имам своята кариера като брокер и съм доволен от това. Ако искам да се бия, ще се бия.”

Той добави, че надали ще влезе отново в Октагона, освен ако не получи по-добро заплащане.

“Не бих го направил по условията на договора, който имам в момента. Определено не и срещу топ опонент. Тези момчета са опасни. Не бих се съгласил да ми бъде платено това, което ми плащат, и да бъда наранен.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес