Зареждане

Jon Jones: Битка с Brock Lesnar ще е равна на шоуто между Mayweather и McGregor

 Jon Jones: Битка с Brock Lesnar ще е равна на шоуто между Mayweather и McGregor
Публикувано на: Август 10, 2017 в 08:30 ч
 
Jon Jones не веднъж е казвал, че е вдъхновен от Conor McGregor, за да се усмели да търси доста повече пари, което някога е изглеждало невъзможно в смесените бойни изкуства. И тъй като "Notorious" се очаква да прибере най-големия чек в своята кариера на 26-ти август 2017г. срещу Floyd Maywaether, "Bones" взима пример от ирландеца и предизвика на двубой звездата на WWE и бивш шампион в тежка категория на UFC Brock Lesnar.
 
Както Jones вижда нещата, битка между него и "The Beast Incarnate" е равна на битката между Floyd и Conor.
 
"Това е битка за пари. Мисля, че бях вдъхновен от Conor McGregor, ако трябва да съм напълно честен. За да се усмелите да достигате все по-високо и по-високо. Битка между мен и Brock Lesnar донякъде е равна на битката между Mayweather и McGregor", заяви Jones за MMA Fighting.
 
"Много хора биха предположили, че ще загубя тази битка. Brock Lesnar е супер атлетичен. Той бе национален шампион по борба в дивизия-1. Да, той е доста по-стар, но е изрод. Той е рядък талант. Не знам какъв ще бъде коефициента за негова победа" добави Jones.
 
Внимавай какво си пожелаваш.
 
В последната си битка Jones нокаутира Danel Cormier в основното събитие на UFC 214, за да спечели титлата в полутежка категория на UFC. Оттогава, "Bones" вече на няколко пъти се опитва да предизвика бившия шампион в тежка категория.
 
За сега напредък няма...

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес