Зареждане

Сотир Кичуков срещу испански ас на Maxfight 33

Сотир Кичуков срещу испански ас на Maxfight 33
Публикувано на: Юли 31, 2013 в 07:49 ч

Носителят на титлата шампион на „Maxfight”  в категория до 61кг Сотир Кичуков ще се бие срещу испанския майстор в смесените боеве Оскар Гонзалес.

Двамата ще премерят сили на професионалния ринг в категория до 62кг на предстоящият грандиозен ММА турнир от серията „Maxfight” на 2 август в Свети Влас. Първоначално Кичуков трябваше да срещне опонент от Италия. Дни преди надпреварата обаче Рикардо Кумани е получил контузия и отпадна от предстоящия турнир край морето.

Оскар Гонзалес е от вече позната у нас школа на „Вердум Тийм”. Представителите на една от най-изтъкнатите бойни школи и филиали по цял свят са известни с бойните си умения на земя, с опит в джиу джицу, граплинг и муай тай.

Самият Оскар Гонзалес е водил подготовка с звездата от PRIDE, UFC и Strikeforce и основател на школата Фабрицио Вердум, както и с неговият помощник и пряк треньор в клубовете Лукас Пирес. Покана да дойде до България е получил и самият Пирес, който обаче не е потвърдил визитата си у нас заради натоварена програма през лятото.

Треньорите от  „Вердум Тийм” провеждат семинари по смесени боеве на различни места по света, което допълнително натоварва програмата им. Другият представител на испанския „Вердум Тийм” е  Ернесто Навес, който пък има за опонент един от най-добрите български бойци в категория до 84кг Деян Топалски. И разбира очакваният сблъсък между конгоанския боец Херман Нкаилу Кунгу и Росен Димитров-Близнака. Кунгу живее в Испания от години, а в статистиката си има мачове в почти всички стилове на бойните спортове.

Трите сблъсъка в амфитеатър Арена се очаква да се превърнат в запомнящо се зрелище.

Ето пълната файт карта на „Maxfight 33”
:

1.    70кг.    Денис Ахмедов (Варна) срещу Костадин Енев (Русе)
2.    77кг.    Атанас Добрев (Варна) срещу Даниел Стоичков (Дупница)
3.    77кг.    Владимир Павлов (София) срещу Петър Тонев (Хасково)
4.    66кг.    Павлидис Алексис (Гърция) срещу Георги Стоянов (Бургас)
5.    84кг.    Морулис Стаматис (Гърция) срещу Николай Алексиев (Русе)
6.    84кг.    Ернесто Навас (Испания) срещу Деян Топалски (София)
7.    62кг.    Оскар Гонзалес (Испания) срещу Сотир Кичуков (Поморие)
8.    77кг.    Херман Нкаилу Кунгу (Конго) срещу Росен Димитров (София)

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес