Зареждане

Сотир Кичуков и Станислав Енчев в битка за титлата в категория до 62кг в MAXFIGHT 27

Сотир Кичуков и Станислав Енчев в битка за титлата в категория до 62кг в MAXFIGHT 27
Публикувано на: Юни 11, 2012 в 21:12 ч

Поредни промени претърпя файт картата преди 27-мия професионален ММА турнир от родната верига „MAXFIGHT”. Броени дни преди сблъсъците Красимир Младенов – Бореца се контузи в тежка тренировка и заради болки в реброто ще пропусне мача си със сърбинът Давор Видович. Вместо тях на ринга ще се качат помориецът Сотир Кичуков и атрактивния Станислав Енчев. Техният сблъсък ще бъде в спор за титлата до 62кг и престижния колан. Тъй като мачът е уговорен в днешния ден, трофеят все още не е изработен и няма да бъде готов до денят на турнира 16 юни. Шампионският колан ще бъде връчен на победителя в следващото издание на „MAXFIGHT”.

Росен Димитров – Близнака пък ще има за опонент руснак с испански паспорт. Ръстовия Сергей Малуземов лети от Барселона в утрешния ден и по-всяка вероятност ще се включи в откритата тренировка на състезателите в четвъртък. Румен Димитров ще срещне на ринга хасковския боец Николай Кръстев.

Спокоен преди турнира е и Любо Симеонов, въпреки неприятната ситуация около него. Той е съсредоточен върху предстоящия си мач, който ще бъде трети по ред в кариерата му. Сблъсъкт с Уес Симс е и важен по отношение на предстоящите му ангажименти в професионалния ММА. По-всяка вероятност Симеонов ще участва в откритата тренировка на бойците участници в турнира и е силно мотивиран за победа срещу ръстовия американец Уес Симс. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес