Зареждане

Ronny Alexander предизвика Румен Димитров на реванш за титлата на Max Fight

Ronny Alexander предизвика Румен Димитров на реванш за титлата на Max Fight
Публикувано на: Юни 1, 2013 в 10:00 ч

Последния опонент на българския боец Росен Димитров, венецуелецът Ronny Alexander, предизвика публично Румен Димитров на двубой-реванш. Чуждестранният боец поиска залог за двубоя да бъде титлата на Max Fight. Предизвикателството беше отправено от боецът в Facebook страницата на ММА България.
 
"Уважаеми господа Румен и Росен Димитрови, уважаеми организтори на събитието MAX FIGHT. Предлагам ви едно предизвикателство с цялото си уважение. Ние сме професионалисти.
 
Моето предизвикателство към вас е да бъде проведена СРЕЩА РЕВАНШ РУМЕН ДИМИТРОВ vs RONNY ALEXANDER EL LLANERO, ВЕНЕЦУЕЛА vs БЪЛГАРИЯ, НО ТОЗИ ПЪТ ДА БЪДЕ ЗА КОЛАНА НА ТУРНИРА MAX FIGHT... Обявяването на победата ми не беше ясна поради съдийски грешки. Залагам името си и честа на професионален боец и ПРАДИЗВИКВАМ ПУБЛИЧНО РУМЕН ДИМИТРОВ, нека победи по-добрия.
 
Ще бъде честно както за вас, г-н Румен Димитров, за вашето име, за вашата държава, феновете, последователите и организаторите на турнира MAX FIGHT. Нека изясним нещата.
 
С уважение: RONNY ALEXANDER EL LLanero."
 
Ronny Alexander беше участник в главното събитие на състезанието MaxFight 30, което се проведе на 1-ви март в София. Тогава той победи със зрелищен нокаут Росен Димитров.
 
 
През август миналата година Ronny направи първото си участие в MaxFight 28, като негов опонент беше Румен Димитров. В срещата победител с 2:1 съдийски гласа бе Румен Димитров, което не се хареса на публиката и след самосезиране на съдиите от турнира, двубоят бе отсъден като "несъстоял се".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес