Зареждане

ММА турнир по случай "5 години Fight Club Bully Team" на 26 април в град София

ММА турнир по случай "5 години Fight Club Bully Team" на 26 април в град София
Публикувано на: Март 16, 2014 в 21:33 ч

По случай 5 годишнината от създаването на клуба Fight Club Bully Team организира турнир по ММА и граплинг.

ММА турнирът ще позволи на начинаещите състезатели да се състезават с опоненти на тяхното ниво, а на шампионите от аматьорските състезания и професионалистите, да се обиграят в улекотен правилник.

Граплинг турнирът от своя страна стимулира изключително играта за събмишън.

ПРАВИЛНИК ЗА ММА ТУРНИРА:

Аматьорският ММА турнир е разделен на девизии:

Девизия C - 57 кг, 61 кг, 66 кг, 70 кг, 77 кг, 84 кг, 93 кг, 93+кг

В дивизия C имат право да се състезават атлети без шампионски титли в какъвто и да е вид боен спорт. Състезатели с титли (от национални или турнири състезания) в боен спорт нямат право да участват в C дивизия.

Девизия B - 57 кг, 61 кг, 66 кг, 70 кг, 77 кг, 84 кг, 93 кг, 93+кг

В дивизия Б имат право да участват състезатели, които са най-малко един път шампиони в какъвто и да е боен спорт. Шампиони от аматьорски ММА състезания също имат право да участват в тази дивизия.

MMA състезатели с дори една професионална победа нямат право да участват в дивизия В. ММА професионални състезатели, които нямат професионална победа или шампиони от аматьорски ММА състезания могат да избират между Б и А дивизия.

Девизия А - 57 кг, 61 кг, 66 кг, 70 кг, 77 кг, 84 кг, 93 кг, 93+кг
В дивизия А имат право да се състезават състезатели с професионален опит (най-малко една победа) и ММА шампиони от Аматьорски ММА състезания.

Състезатели, които не са професионалисти, или никога не са били шампиони на аматьорски ММА състезания нямат право да се състезават в А дивизия.

Победите от девизия А ще бъдат отчитани в ранг листа, която ще служи за бъдещите TRIBE турнири и ще бъдат предоставени на мениджъри с цел бъдещото развитие на състезателите.

Забележка: за класирането на атлетите в ранглистата се броят само победите които имат в турнира. За загубите статистика не се води на никого!

Дивизия А дава възможност на професионални бойци да проверят уменията си в безопасен и по-лек правилник. Също така дава възможност на шампионите от аматьорските ММА състезания да сравнят своите умения с професионални състезатели.

Състезатели под 18 години се състезават само в една девизия: 57 кг, 61 кг, 66 кг, 70 кг, 77 кг, 84 кг, 93 кг, 93+кг

Ако даден състезател няма опонент в дивизията си, той има право да се премести в по-горна категория в същата дивизия или в същата категория в в по-горна дивизия.

Състезатели без срещи няма да бъдат награждавани.

Правила на Ранглиста:

Всички състезатели във всички дивизии ще бъдат вкарани в ранг листата на TRIBE турнирите. За класацията в ранг листата ще бъдат отчитани само победите.

Ако двама състезатели имат еднакъв брой победи мястото им в ранглистата се определя:

1. Случай: Сътезател, който има победа над друг състезател със същия брой победи се класира над него в ранг листата.

2. Случай: ако състезателите не са се състезавали един срещу друг, по-висок ранг получава този, който се е състезавал в TRIBE FC последен.

Правила за АММА турнира:
- без лакти
- без колена
- без удари с глава
- Без ключове на малките стави
- Без neck cranks neck cranksneck cranks
- Без сламове
- правило на 3-те точки за удряне на опонента на земята, ако опонентът се допира до земята с торса (по корем или гръб) или на 3 точки са забранени удари в главата. При свален опонен на земята са позволени удари и ритници само в тялото.

- 3 рунда х 3 минути (1 мин. почивка между рундовете)

АММА екипировка:
- Назъбник
- лична екипировка
- протектор за слабините
- лична екипировка
- Предпазни кори - лични или от организатора
- Каска - лично или от организатора.

ЗАБЕЛЕЖКА: каски със затворена брадичката няма да бъде позволени

- Ръкавици - осигурени или одобрени от организатора

ПРАВИЛНИК ЗА ГРАПЛИНГ ТУРНИРА:

- Без сламове
- Без ключове на китките
- Без ключове на малките стави
- Без neck cranks neck cranks
- 2 рунда X10 минути (1 мин. почивка между рундовете)
- ако няма събмишън двамата състезатели отпадат от турнира, с изключение на финалните мачове, където победителят от турнира, ако няма събмишън ще бъде определен от "златна точка" присъжда за първата доминираща позиция (доминираща позиция са всички топ позиции, включително халф гард и взет гръб с вкарани куки) задържана за 3 секунди.

Младежи на граплинг под 18 години се състезават само в една дивизия категории: 57 кг, 61 кг, 66 кг, 70 кг, 77 кг, 84 кг, 93 кг, 93+кг

Жени на граплинг се състезават само в една дивизия категории: 57 кг, 61 кг, 66 кг, 70 кг, 77 кг, 84 кг, 93 кг, 93+кг

Мъже на граплинг се състезават само в една дивизия категории: 57 кг, 61 кг, 66 кг, 70 кг, 77 кг, 84 кг, 93 кг, 93+кг

Програма на турнира:

25.04.2014 18:00 – 19:30 официален кантар за ММА състезателите. Толеранс няма. Ако състезател не успее да влезе в категория, може да опита на следващият ден. Ако състезателят влезе в категорията, не се явява на кантар преди състезанието.

26.04.2014 – 08:30-10:00 официален кантар за ММА състезателите. Толеранс няма. - 11:00 Техническа конференция (обяснение на правилата) - 11:30 започват мачовете от най-ниската категория

27.04.2014 - 08:30 официален кантар за Граплинг състезателите - 11:00 часа - Техническа конференция (обяснение на правилата) - 11:30 започват мачовете от най-ниската категория.

Таксата за участие е 20 лева за една дисциплина в една категория.

Повече информация в официалната страница във Facebook на събитието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес