Зареждане

Бранко Бабанчев срещу Христо Дойчев в Twins ММА 5

Бранко Бабанчев срещу Христо Дойчев в Twins ММА 5
Публикувано на: Април 27, 2014 в 12:01 ч

Бранко Бабанчев e състезател по бойно самбо с висок 180 см. и тегло от 77 кг. Редовен участник и медалист от държавните първенства по Бойно самбо.

На профи ММА ринга има 3 мача. Желае да се развива в ММА и е гладен за победи. Предпочита да събаря и да търси боя на земя. Има едно участие на Туинс ММА в категория до 84кг. сега за да е по успешен боец прецени, че категория до 77кг ще е по-удачна за него. Не можа да вземе участие в предишната гала на Туинс ММА , поради претърпяна контузия. За настоящата гала направи подготовка с националния отбор по Кикбокс.

Христо Дойчев е роден в гр. Пазарджик и е на 28 години и е с бойно тегло от 77 кг и ръст 170 см. Има множество отличия от Джудо, Бойно самбо, Кик-бокс и шампионски титли от аматьорски ММА.

Завършил е психология във Варна , където по време на следването си тренира при Николай Добруджански, който коренно променя стила му на водене на бой и начина му на подготовка.

Основните черти на стила му са изградени в клуб ДЕСАНТ Варна, а там предпочитат играта в стойка и здрави размени на удари. От една година Христо преподава ММА в родния си град, заедно с Петър Владов са основатели на „Боен клуб ЩУРМ -Пазарджик”.

За настоящия мач, отново проведе тренировъчен лагер във Варна при Николай Добруджански и неговия клуб, който го подкрепя в предстоящата му битка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес