Зареждане

Аматьорски ММА турнир TRIBE FC: Dominator

Аматьорски ММА турнир TRIBE FC: Dominator
Публикувано на: Септември 16, 2014 в 16:00 ч

Боен клуб "Bully Team" съвместно с ММА България ще организират второто състезание по смесени бойни изкуства за аматьори "TRIBE FC". ММА турнирът ще позволи на начинаещите състезатели да се състезават с опоненти на тяхното ниво, а на шампионите от аматьорските състезания и професионалистите, да се обиграят в олекотен правилник.

В първото издание на бойния спектакъл през месец април се включиха над 150 участника от три страни които формираха текущите ранглисти на турнира. За него зала "Академика" се оказа малка, което накара организаторите от клуба да потърсят нов вариант за местоположение на турнира. След дълго търсене те се спряха на една от най-просторните зали в София - "Триадица".

Чрез тази зала се гарантира, че всеки отбор ще има достатъчно място за загряване, а зрителите ще могат да наблюдават турнира съвсем спокойно, като входът за зрители ще бъде напълно БЕЗПЛАТЕН!

Такса за участие за бойците е 20 лв., а кантарът започва от 8:30.

Победителите ще получат специални награди от успешната марка за бойци "Dominator" и MMA.BG, като изненади ще има и за присъстващите в залата.
 

 
Категориите са 57 кг, 61 кг, 66 кг, 70 кг, 77 кг, 84 кг, 93 кг, 93+ кг.

Състезателите ще бъдат разделени на три дивизии според опита им.

В дивизия C имат право да се състезават атлети без шампионски титли в какъвто и да е вид боен спорт. Състезатели с титли (от национални или турнири състезания) в боен спорт нямат право да участват в C дивизия.

В дивизия Б имат право да участват състезатели, които са най-малко един път шампиони в какъвто и да е боен спорт. Шампиони от аматьорски ММА състезания също имат право да участват в тази дивизия. MMA състезатели с дори една професионална победа нямат право да участват в дивизия В. ММА професионални състезатели, които нямат професионална победа или шампиони от аматьорски ММА състезания могат да избират между Б и А дивизия.

В дивизия А имат право да се състезават състезатели с професионален опит (най-малко една победа) и ММА шампиони от Аматьорски ММА състезания. Състезатели, които не са професионалисти, или никога не са били шампиони на аматьорски ММА състезания нямат право да се състезават в А дивизия.
 


Благодарение на Junior Assuncao и Емил Казаков от клуб Pitbulls MMA, TRIBE FC: Dominator ще е валиден под-кастинг за професиналната верига XFC, победителите могат да получат възможност да минат на официален кастинг пред самата американска организация. Това дава на българските аматьори и професионални бойци още една възможност да се класират за една от най-популярните професионални вериги.

Няколко от най-добрите победители в категориите ОТ всички дивизии, ще получат покана за участие в първата професионална гала вечер на TRIBE FC която ще се проведе на 15.11.2014 в Баня Лука, Сърбия. Поканени ще бъдат както състезатели за професионални мачове - UFC rules (Дивизии В и А), така и за полупрофесионални мачове (Дивизии С и В).

 
Победите от всички дивизии ще бъдат отчитани в ранг листа, която ще служи за бъдещите TRIBE турнири и ранглистите на Дивизия А ще бъдат предоставени на мениджъри с цел бъдещото развитие на състезателите.
 
Повече информация за състезанието може да откриете тук:
https://www.facebook.com/events/1481464098775815/

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес