Зареждане

UFC влиза във фитнес индустрията

UFC влиза във фитнес индустрията
Публикувано на: Януари 29, 2009 в 12:07 ч

UFC страртира началото на веригата нейни фитнеси с наименование "UFC Gym", които ще осигуряват тренировките и добрата форма на мъже и жени от всички възрасти.

 

Партньор на UFC в изграждането на фитнес центрове из цялата страна, ще бъде New Evolution Fitness Company. Нейният съсобственик, Mark Mastrov е основател на фитнес веригата "24 Hour Fitness". Началото на веригата "UFC Gym", първоначално ще бъде поставено с изграждането на пет фитнес центрове в Калифорния, САЩ.

ufc фитнес бодибилдинг зали

""UFC Gym", ще разтърсят фитнес индустрията, както UFC, разтърси спортната индустрия", това заяви президента на организацията, Dana White. "Цялата енергия и вълнение, които донесохме в UFC състезанията, ще донесем и във фитнес индустрията. Това ще бъде нещо достъпно за всеки един човек, на всяко едно ниво - от абсолютно начинаещите, до атлети от световна класа. Ще мотивираме хората да тренират и да бъдат в страхотна форма."

 

Веригата фитнеси "UFC Gym", няма да бъде място за фитнес тренировки на ММА бойците, но пък атмосферата от UFC, ще бъде пренесена във всяка една зала с поставянето на големи екрани, на които ще се излъчват двубоите от UFC, както и с поставянето на самата клетка (осмоъгълник) в която се разиграват те.

 

ММА Новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес