Зареждане

Frank Trigg: Fedor Emelianenko знае английски

Frank Trigg: Fedor Emelianenko знае английски
Публикувано на: Май 8, 2012 в 15:00 ч

Frank Trigg е минал през доста интересни двубои от кариерата си. От двубой срещу Matt Hughes за титлата на UFC в полу-средната категория, до предизвикване на един от най-голтеми звезди на PRIDE и дори е бил коментатор.

Fedor Emelianenko от своя страна беше непобедим до скоро. Руснакът доминираше в тежката категория за цяло десетилетие и през това време не пророни и една дума на английски, а понякога дори не казваше и нито дума при появяванията си. Излиза обаче, че е можел да каже повечеко... Поне така разказва Frank Trigg.

"Веднъж пихме водка с Fedor в Япония. Стояхме си в бара на хотела и си говорихме. Изведнъж разбрах, че той говори на английски. Учудих се много. Не беше много добър английски, но и не беше зле. Определено се разбирахме и си говорихме добре. Той каза 'Не ми харесва да говоря на английски, защото не се чувствам спокоен пред микрофона.' След това допълни 'ЗНаеш ли кое е по-смешно? Че колкото повече водка пиеш, толкова повече си мислиш, че руския ти е добър.' Тогава разбрах как работят нещата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес