Зареждане

Бивш UFC боец е замесен в престрелката в Москва

Бивш UFC боец е замесен в престрелката в Москва
Публикувано на: Юни 9, 2017 в 02:00 ч
 
Смъртоносна престрелка между два чеченски клана се развилня в Москва в понеделник вечерта.
 
Според доклад от Life.ru преведен от Karim Zidan от Bloody Elbow, бившият боец на UFC и Strikeforce Adlan Amagov е бил замесен в инцидента, който отне живота на двама души и рани други шестима.
 
Според доклада, Amagov се бил на страната на клана Khalidov, които са влезли в битка срещу клана Baysurov. Твърди се, че Amagov намушкал в гърдите 19-годишния Timur Baysurov, който също е ММА боец. Baysurov бил откаран в незабавно в болница, за да получи интензивно лечение за раните си. В схватката бяха използвани и огнестрелни оръжия и от двата клана, в следствие на това двама души загинаха.
 
Докладите показват, че инцидента е започнал в "Krylatsky Hills", когато бизнес среща между двата клана се превърнала в касапница, поради неуспешното развитие на преговорите. Бизнес преговорите били водени от собственика на мебелни центрове "Grand" и "Three Pillars" Magomed Khalidov и изпълнителния директор на "Intro Energy" Ruslan Baysurov.
 
Полицията в Москва все още разследва инцидента, но вече са заведени наказателни дела за убийство и незаконно притежание на оръжия и боеприпаси.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес