Зареждане

Overeem: CroCop търсеше начин да избяга

Overeem: CroCop търсеше начин да избяга
Публикувано на: Октомври 3, 2008 в 09:53 ч

Според Alistair Overeem при срещата му с Mirko "CroCop" Filipovic на 23-ти септември, той е бил на секунди от победата и CroCop е търсил начин да напусне двубоя.

 

Още през юни Overeem започна публична кампания за да си уреди двубой с CroCop. Той даже заяви, че няколко пъти го е предизвиквал, но не е получил отговор от другата страна.

В края на краищата желанието му се сбъдна и той излезе срещу CroCop в MMA турнира Dream 6. Въпреки че през цялото време Alistair доминираше, той нанесе и няколко непозволени удара с коляно в слабините на опонента си. Последните два оставиха Mirko на земята, което принуди рефера да прекрати двубоя. Според Overeem второто коляно въобще не докоснало CroCop.

 

"Втория удар определено не беше в слабините. Мисля че беше невероятен двубой. Много ясно си личи, че доминирам през цялото време. Виждате ме как му сритвам задника. Сцепих му лицето два пъти. Унищожавах го целия."

 

"Не беше достатъчно мотивиран за да продължи двубоя," казва Overeem. "Търсеше начин да излезе... бихме се 9 минути и той не ме удари веднъж."

 

"Искам да се бия с него отново и този път да го довърша. Mirko, дай ми още един шанс и ще те нокаутирам, защото и сега щях да го направя."

ММА България - свободни двубои и бойни изкуства

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес