Зареждане

Abu Dhabi Warriors започва с нови сили през март

Abu Dhabi Warriors започва с нови сили през март
Публикувано на: Януари 26, 2015 в 23:10 ч

UAEJJF  отново възобнови плановете си за MMA събитието Abu Dhabi Warriors, което проведе първото си състезание през 2012 година, след което беше поставен на задържане. Сега федерацията по жиу-житцу на ОАЕ отново възложи на Любомир Геджев задачата да развие Abu Dhabi Warriors, в позицията му на Изпълнителен Директор. Наскоро получилият черен колан по бразилско жиу-житцу и технически мениджър на Palms Sports, Любомир Геджев събра екип от експерти с цел Abu Dhabi Warriors да предостави на зрителите нещо различно от това което им се предоставя сега.
 

Екип:

Петър Балталийски - Първият член от екипа на Abu Dhabi Warriors е първият ни черен колан по БЖЖ Петър Балталийски, който е главен съдия на ADCC, член на управителния съвет и отговорник за всички събития под шапката на ADCC. Към Abu Dhabi Warriors, Петър Балталийски е назначен като Global Operations Coordinator - отговаряйки за оперативните действия на Warriors по света.
 
Златко Махич - собсвеникът на WFC е назначен като офицялен мач мейкър към Warriors. Бизнес отношенията между Геджев и Махич водят началото си от 2006 г. и в момента сътрудничеството между Warriors и WFC ще предостави на много бойци по-големи шансове за международни участия.

Андрю Пи - Американец от Китайски произход, Андрю беше човекът зад едно от най професионалните ММА събития в Китай - Art of War, където освен Любо Геджев се отчете и Иван Иванов. Андрю е назначен като International Business Strategist и вече разратва планове за структуриране на световна верига от ММА клубове, които ще получат подкрепа от за развитие на спорта във всяка точка на света, подкрепяйки ги със бизнес модели и спонсориране. Глобалната верига от клубове и организации допълнително ще увеличи шансовете на много държави и състезатели да получат популярност посредсвтом излъзване на живо на състезанията по интернет и допринасянето по този начин за привлизане на спонсори.
 
 

 
Цели на Abu Dhabi Warriors - според това което разбрахме от Любо Геджев и Петър Балталийски, целите на Abu Dhabi Warriors се различават от стереотипните цели на повечето организации в тази сфера.

Прераждане на Бушидо, пътят на война, дисциплина, чест, кураж са ценностите които организацията се цели да възроди в имиджа на ММА. Тези ценности са почти заличени в днешният имидж на ММА и други бойни спортове. Комерсиалните цели на хора и фирми променят облика както на нойците, така и на спорта.
 
Нашите момчета целят да се възползват от дадените им отговорности с този проект за да възвърнат истинскят облик и смисъл на бойните спортове. Изграждането на характер чрез бойни спортове е било в сарцевината им от векове, докато преследването на популярност и пари сериозно наруши този имидж през последните години. Боецът трябва да служи за пример като човек, победата и загубата са посредсвтени а битката на ринга а малко част от битките във живота.
 

 
Зад подобни изказвания Любо и Петър изразиха идеалните цели на Abu Dhabi Warriors. Това разбира се не пречи на бизнес структирата и развитието на организацията.

Бойци - Още на първото събитие през Март, нашият боец Светлозар Савов ще вземе участие, изправяйки се срещу Ryuta Sakurai. Организаторите на Abu Dhabi Warriors обещаха че състемо ще приемат Български състезатели с цел подпомагането на такива и спорта като цяло в страната.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес