Зареждане

M-1 Selection 2010 и M-1 Challenge 2010 с нов формат

M-1 Selection 2010 и M-1 Challenge 2010 с нов формат
Публикувано на: Октомври 30, 2009 в 12:30 ч

М-1 Global решиха да направят сериозни промени в структурата на турнирите M-1 Challenge и M-1 Selection.

 

Вместо отбори на държави, ще има представители на четирите части на света. M-1 Selection ще се провежда по системата Grand Prix, известна на ММА феновете от времето на турнира PRIDE.

 

Пролетта ще се проведе M-1 Selection, а есента ще започне M-1 Challenge. M-1 Challenge вече няма да е между национални отбори, а ще бъде между отбори от Западна Европа, Източна Европа, Америка и Азия, като всяка област ще разполага с два отбора.

 

 

Единия от отборите, ще е съставен от победителите от M-1 Selection, а  втория ще бъде определен от организаторите от М-1 Global и съставен от победители в други турнири под шапката на организацията.

 

Формата на M-1 Selection в следващата година, също ще бъде променен. Вместо отборно, както беше досега, ще бъдат проведени пет Grand Prix в общо 5 категории: до 70 кг., до 76 кг., до 84 кг., до 93 кг., над 93 кг.

 

Всяко Grand Prix, ще започва с четвъртфинали, всеки стадий е в различен ден. Примерно, времето между четвътфинала, полуфинала и финала ще е поне месец. Във всяка категория ще участват по осем основни бойци и двама резервни, като ако се случи контузия на някой от победителите от четвъртфинала, на негово място ще излезе победителя от допълнителната среща. По този начин няма да има слаби играчи или срещи и ще се увеличи зрелищноста на турнира.

Източник: БФММА

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес