Зареждане

Jeff Monson и Bob Sapp участници в CFC 21

Jeff Monson и Bob Sapp участници в CFC 21
Публикувано на: Март 26, 2012 в 14:00 ч

Водещата австралийска организация Cage Fighting Championship ще представи някои интересни бойци в тежката категория по време на майското си състезание в Сидни.

Вчера организаторите официално обявиха, че в CFC 21 ще се срещнат Jeff Monson срещу Jim York и Soa Palelei срещу Bob Sapp. СКоро ще бъдат обявени и подгряващите двубои на състезанието, което ще се състои на 18-ти май.

Monson, 41, е един от най-активните бойци, които пътуват и се бият из цял свят. Той има над 60 битки в различни точки на света в своята 15-годишна кариера. Граплърът от American Top Team записа статистика 4-2 през 2011-та, но при по-сериозните си състезания беше победен от Fedor Emelianenko и Daniel Cormier. Monson записа нова победа на 16-ти март, след като победи по точки Alexey Oleinik в M-1 Challenge 31.

Неговият опонент от Нова Зеландия, York, има четири поредни победи, но няма участие от ноември, 2010-та.

Palelei разкъса всичките си опоненти в родната си страна, но записа загуба в UFC. 34-годишният "Hulk" е със статистика 7-1 в последните си осем двубоя.

Едновремешната звезда в японския PRIDE и K-1, Sapp, е спечелил само един от последните си девет двубоя. Всичките осем загуби са му от спирания в първия рунд. Само тази година този записа две загуби - с предаване срещу Rolles Gracie през февруари и поради контузия през март срещу James Thompson в Индия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес