Зареждане

Изявление на M-1 за Brock Lesnar

Изявление на M-1 за Brock Lesnar
Публикувано на: Ноември 19, 2008 в 16:33 ч


M-1 поздравява Brock Lesnar за спечелването на титлата в тежката категория на UFC, а също и Randy Couture за завръщането му в състезателната дейност след повече от година.

Couture и шампионът на WAMMA Fedor Emelianenko публично са обявили желанието за двубой по между си няколко пъти миналата година. M-1 и Fedor остават заинтересовани за двубой срещу Couture, но освен това искаме публично да заявим, че приветстваме супер-двубой между Fedor и Lesnar в събитие организирано от UFC, M-1 и Affliction.

Каним медиите да говорят с нас днес за да изясним нашите намерения за двубой между Fedor и Lesnar и да предотвратим тенденцията на UFC да слага титли като "световни шампиони" на своите състезатели, както вече направиха с Anderson Silva.

Преди време президентът на UFC Dana White и Lorenzo Fertitta се опитваха да разпространят твърдението, че Fedor е надценяван и статистиката му е спорна. Те твърдяха тези неща въпреки че Fedor има победи над бивши и настоящи UFC шампиони. Ние уважаваме Fertitta и White, но не мислим че са честни в тези твърдения.

Смятаме че UFC мисли, че е по евтино да се рекламира като организация номер 1 с най-добрите бойци и да разпространява тези слухове, вместо наистина да заплати за двубой с наистина най-добрия боец на света.

Brock Lesnar е добър атлет и талантлив боец, но не смятаме, че той е шампион в тежката категория на света. Докато някой не го победи, смятаме че Fedor трябва да бъде признат за световен шампион в тази категория по MMA. В двубой между Fedor и Lesnar смятаме, че Lesnar няма да успее да изкара и първия рунд.

За тези които се съмняват в нашите думи може да потърсят видео интервюто с Randy Couture след UFC 91, в което той казва, че Fedor ще разбие Lesnar на този етап.

m-1 mma свободни двубои


Jerry Millen, M-1 вице-президент

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес