Зареждане

Взривоопасен реванш между Бранко Бабачев и Драгомир Йорданов

Взривоопасен реванш между Бранко Бабачев и Драгомир Йорданов
Публикувано на: Април 10, 2019 в 14:46 ч
Интригуващ двубой в стил К1 е на път да взриви публиката на бойното шоу Maxfight 42, което ще се проведе на 3 май в София.

Сблъсъкът на ринга е факт след като в типичният си стил, столичанинът Бранко Бабачев предизвика варненския боец Драгомир Йорданов.

Интригата между двамата 81-килограмови професионални състезатели е от лятото на 2018-та година когато на ринга в Свети Влас Бабачев загуби по точки в зрелищен сблъсък, който обаче според Бранко е завършил с неправилно и некоректно отсъждане. Месеци по-късно той поиска реванш на атрактивния морски представител, който не се поколеба да отговори на „заплахата“.
 

 
В професионалната си кариера 34-годишният Драгомир Йорданов, който е представител на клуб "Десант" е записал 7 победи в ММА и 2 в кик бокс.

Не по-малко атрактивният Бранко пък обича да предизвиква силни съперници от страната и чужбина и също е показал на масовата аудитория че умее да се справя добре в двата стила, а последната му битка бе миналия месец, когато сломи молдовеца Йон Чирилов в София.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес