Зареждане

Вжосек: Случилото се в Белгия е атака срещу спорта

Вжосек: Случилото се в Белгия е атака срещу спорта
Публикувано на: Март 24, 2022 в 02:00 ч
Полската кикбокс звезда Аркадиуш Вжосек пусна изявление след последната галавечер на GLORY, която се проведе миналия уикенд. В Белгия видяхме реванш между Вжосек и Бадр Хари в тежка категория. Срещата им беше една от главните за галавечерта GLORY 80.

За съжаление срещата свърши в нищото, след като в залата се заформи масово сбиване, което провали както битката, така и цялото събитие. Вжосек беше взел със себе си футболни запалянковци, които започнаха да хвърлят предмети и столове по мароканците.


Ултрасите бяха без тениски и много хора твърдят, че са били под влиянието на алкохол. Феновете се оплакват, че и охраната била малко в препълнената зала. Вжосек губеше по точки от Хари, но в края на втория рунд го прати в тежък нокдаун след летящо коляно.

Той имаше шанс да обърне мача, но неговите фенове го провалиха. Сега от GLORY водят разследване и ще съдят виновниците. След срещата си с Хари, Вжосек оправда своите фенове и написа, че те не са били виновни.

Сега той е променил тона и в своето изявление пише:

"Искам да благодаря на феновете, целия ми отбор и спонсорите за подкрепата. Вие ме направихте уверен и силен в тази битка. Това беше НАШАТА страхотна работа! 

Това, което се случи в събота извън ринга, никога не трябва да се случва на спортната арена. Всички, които се включиха в това, допринесоха за атаката срещу красотата на нашия спорт. 

Наистина се радвам, че никой не е пострадал. Нека всички се поучим от това. С уважение, Арек. 

Не е ясно дали от GLORY ще дадат 3-ти шанс на Вжосек и Хари.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес