Зареждане

Верхувен продава ръкавици, за да помогне на болен шампион

Верхувен продава ръкавици, за да помогне на болен шампион
Публикувано на: Май 25, 2024 в 00:00 ч
Рико Верхувен продава на търг специалните си боксови ръкавици, с които е тренирал за Гран При в тежка категория нa GLORY. Верхувен ги продава, за да събере пари за Нордин Ел Отмани. Бившият световен шампион по кикбокс страда от сериозен мозъчен тумор и спешно се нуждае от скъпоструващо лечение в Америка.

Търгът, който започна днес и продължава до 9 юни, предлага на феновете уникална възможност да получат тези ръкавици, подписани и от двамата бойци. Със закупуването на ръкавиците вие подкрепяте Ел Отмани в борбата му с рака. Верхувен, който има дълбока връзка с Ел Отмани и неговата визия за спорта кикбокс, подчертава важността на търга.

"Подкрепям бившия шампион по кикбокс и уважаван треньор Нордин Ел Отмани, който за съжаление се бори с четвърти стадий на мозъчен тумор. Нордин, баща на шест деца, сега е изправен пред най-тежката битка. 

Той спешно се нуждае от подкрепа за рядко лечение в Съединените щати. Лицето или организацията, които дарят най-голямата сума между днешния 25 май и 9 юни, ще получат този единствен по рода си чифт ръкавици.", пише Верхувен.

Към момента на писане вече са направени почти осем хиляди дарения с обща сума над 191 000 евро. Крайната цел е 750 000 евро.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес