Зареждане

Верхувен мина през ада за нокаут над Голиат в кървав бой

Верхувен мина през ада за нокаут над Голиат в кървав бой
Публикувано на: Октомври 24, 2021 в 00:00 ч
Шампиона в тежка категория на GLORY Рико Верхувен записа една от най-трудните победи в кариерата си. 32-годишния боец от Нидерландия се изправи срещу мароканската звезда Джамал Бен Садик. Двамата оглавиха събитието GLORY COLLISION 3, което се проведе в Арнем преди минути. В миналото двамата си размениха по една победа с нокаут и тази трилогия сложи край на враждата.

Садик започна търпеливо и позволи на Верхувен да го точкува. В края на рунда Джамал вкара тежък десен на Верхвеун, а секунди по-късно му вкара комбинация и го разклати. Рико беше спасен от сирената. След първия рунд Бен Садик имаше сериозна аркада на крака, от която не спираше да тече обилно кръв. Той продължи да се бие и прати Верхувен в нокдаун. Джамал му вкара тежък удар, докато Рико беше на земята.

Верхувен получи страховита аркада под окото, което започна да се затваря. В третия рунд Джамал беше изтощен и позволи на Верхувен да води. Рико също беше изморен, но точкуваше и спечели рунда. Шампиона показа огромно сърце с почти затворено око. Джамал едвам си стоеше на краката и Майк Пасение му изкара няколко допълнителни секунди почивка между рундовете. В четвъртия рунд стана ясно, че срещата ще приключи.

Рико отново започна да обработва Садик, който нямаше никакво останало кардио. Рико вкара тежки удари на Садик и рефера прекрати битката. Така Голиат загуби с нокаут в 4-тия рунд. Това определено е най-тежката битка за Верхувен от доста време насам. Рико навлиза в серия от 15 поредни победи. Той остава непобеден вече близо 7 години. Садик от своя страна се разделя със серия от 4 поредни победи.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес