Зареждане

Верхувен към Бадр Хари: Нареди се на опашката

Верхувен към Бадр Хари: Нареди се на опашката
Публикувано на: Февруари 27, 2021 в 19:00 ч
Шампионът на GLORY в тежка категория Рико Верхувен не смята скоро да се качва на ринга с Бадр Хари. Двамата направиха две битки в миналото, в които Хари водеше по точки, но получи контузии и загуби с технически нокаут.

Преди няколко седмици "Bad Boy" сподели, че ще бъде готов за трета битка между тях през лятото. Верхувен обаче няма интерес, защото Хари идва след загуба с нокаут от Адегбуи.

Разбира се, трета битка между тях отново ще привлече внимание, но няма как Хари да пререди Адегбуи и Джамал Бен Садик. Пред медиите в Нидерландия Рико сподели, че Хари трябва да запише победа, а чак тогава да настоява за реванш:

Бадр Хари иска реванш с мен, а това е смешно. Той твърди, че знае моите слабости, но аз също знам неговите, които са ръцете и краката. Хари се предаде два пъти в битките ни. 

Той може да се надява, че ще имам време за него. Мисля, че Бадр загуби в последната си битка. Първо трябва да се бие с някой друг, за да постигне победа, а тогава знае ли се, може и да имам време за него. Да се нарежда на опашката. 

Ще видим ли трилогия и има ли смисъл ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес