Зареждане

Стоян Копривленски победи Mohammed Jaraya с ТКО

Стоян Копривленски победи Mohammed Jaraya с ТКО
Публикувано на: Юни 22, 2019 в 21:08 ч
Стоян Копривленски се изправи срещу Mohammed Jaraya на събитието GLORY 66, което се провежда в Париж. Стоян идваше след загуба от Tyjani Beztati и победата тук беше от голямо значение за него. Копривленски се представи много добре в срещата и успя да наложи своя стил на игра. В първия рунд Jaraya няколко пъти беше предупреден от рефера, защото държеше крака на Стоян, а това не е позволено. Двамата си разменяха здрави удари и ритници, но Копривленски беше този, който разкървави носа на Jaraya.

Боеца от Мароко беше много агресивен, но Стоян го държеше на дистанция благодарение на своя push kick. Копривленски продължи с добрата игра и във втория рунд, а здравите удари преобладаваха и от двете страни. След края на първите 2 рунда Стоян водеше в картите на съдиите и трябваше да не допуска изненади в третия рунд. В началото на третия рунд Стоян започна много силно и успя да вкара два ритника в главата, които разклатиха Jaraya.

Двамата влизаха в здрави размени, но нов ритник в главата отвори сериозна аркада на Mohammed Jaraya и рефера спря срещата, а лекаря не позволи на Jaraya да продължи и така Стоян го победи с технически нокаут в третия рунд. В интервюто след края на битката Стоян благодари на всички българи, които бяха в залата, за да го подкрепят и сподели, че е готов да се бие за титлата, но ако от GLORY не му дадат шанс, то той е готов за следващ опонент.


 Поздравления за Стоян, който въпреки че имаше много по-малко битки от Jaraya успя да го победи и на прослави България.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес