Зареждане

Рико Верхувен: Падаме, но винаги се изправяме

Рико Верхувен: Падаме, но винаги се изправяме
Публикувано на: Октомври 25, 2021 в 02:00 ч
Шампиона в тежка категория на GLORY Рико Верхувен пусна изявление в социалните мрежи след победата над Джамал Бен Садик. Миналия уикенд в Арнем видяхме трилогия между двамата на GLORY Collision 3.

Джамал успя да затрудни сериозно Верхувен, като в края на първия рунд сериозно го разклати. Във втория рунд Бен Садик прати Верхувен в нокдаун и му отвори брутална аркада под окото. Джамал хвърли всичко за нокаута във втория рунд и не му остана никакво кардио.

Той загуби с нокаут в 4-тия рунд и така за втори път загуби от Верхувен в бой за титлата. Рико впечатли с издръжливост и голямо сърце. В своя акаунт той написа следното след срещата:

‼ ️КАКВА НОЩ‼ ️Тази битка беше като живота и имаше всичко в нея. Трудности, слава, отдаденост и много повече. Падаме, но винаги се изправяме и продължаваме пътя си. 

За да направите страхотен бой, имате нужда от противник, който има способността да изкара себе си и вас на по-високо ниво и това направи Джамал Бен Садик. Радвам се, че оставихме всичко от себе си на ринга. 

За мен беше чест да споделим ринга за трети път и заедно направихме история. Пази се и бъди здрав, шампионе. Благодаря много за цялата подкрепа и любов, която получихме.

Какво следва за Верхувен ?



След битката със Садик, Верхувен беше труден за разпознаване. Той опита да отключи своя телефон с лицево разпознаване, но телефона не разпозна физиономията му:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес