Зареждане

IShowSpeed премери сили с професионален боец в Тайланд

IShowSpeed премери сили с професионален боец в Тайланд
Публикувано на: Септември 10, 2024 в 02:00 ч
Американската YouTube звезда и инфлуенсър IShowSpeed, известен със своята енергична и понякога хаотична личност, отново нашумя.

По време на пътуване до Тайланд, той спонтанно решава да влезе в зала за тайландски кикбокс и да предизвика един от най-добрите бойци там. С над 29 милиона последователи в канала си в YouTube, IShowSpeed с реално име Дарън Уоткинс-младши, е известен със своите импулсивни действия и прекомерни реакции по време на своите предавания на живо.

Този път популярният инфлуенсър реши да почерпи своите последователи с дръзко, но опасно приключение в света на муай тай. По време на престоя си в Тайланд, IShowSpeed смята, че би било добра идея да поеме спортното предизвикателство на живота си.

С типично нагъл ход той влезе в зала за тайландски кикбокс без колебание и предизвика един от най-страховитите бойци в страната. Въпреки предупрежденията на неговия мениджър, че тези кикбоксьори са известни със своята груба сила и технически умения, Speed настоя, че може да се справи.

„Аз също съм бойна машина“, възкликна IShowSpeed, уверен, докато се подготвяше за това, което мнозина видяха като безнадеждно начинание. Неговият мениджър, който се опита да го спаси от възможно унижение, беше игнориран, докато Speed беше решен да забавлява последователите си с тази опасна каскада.

Ето какво се случи:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес