Зареждане

GLORY ще съдят виновниците за проваленото събитие в Белгия

GLORY ще съдят виновниците за проваленото събитие в Белгия
Публикувано на: Март 21, 2022 в 02:00 ч
Най-голямата кикбокс организация в света / GLORY / ще съдят виновниците за провалената галавечер в Белгия. Миналия уикенд станахме свидетели на GLORY 80, което ни представи реванш между Бадр Хари и Аркадиуш Вжосек.

Двамата направиха интересна битка, но след края на втория рунд започнаха проблемите. Вжосек беше взел със себе си футболни запалянковци, които си спретнаха масов бой с мароканците.

Организаторите опитаха да въдворят ред, но не им се получи. В крайна сметка те прекратиха битката, а след това и цялото събитие. Това беше голям удар за GLORY, които сега ще трябва да връщат пари и ще загубят много приходи.


Вжосек определено има вина, защото веднага след прекратената битка отиде при феновете си и започна да ги надъхва. Ето какво написаха от GLORY на своя официален сайт:

"GLORY категорично осъждаме инцидентите, случили се по време на GLORY 80 на 19 март. През последните 10 години GLORY успешно организира безопасни събития от световна класа в десетки градове и страни по света. При подготовката и по време на събитието GLORY 80 в Trixxo Arena в Хаселт, Белгия, GLORY работи с местните власти и предприе всички необходими стъпки, за да осигури мерките и процедурите за безопасност на място. 

За съжаление група хора с лоши намерения присъстваха на събитието снощи. Те показаха опасно поведение по време на събитието. По отношение на безопасността на публиката и по искане на местните власти, GLORY спря събитието. 

Това беше първият път, когато подобен инцидент се случва на събитие на GLORY и бихме искали да съобщим, че с днешните познания всички присъстващи на събитието са в безопасност и няма сериозно пострадали. Безопасността на всички участници и присъстващи винаги е била и винаги ще бъде най-големият приоритет на GLORY. 

Ние сме дълбоко натъжени, че тези безотговорни действия развалиха вечерта на всички: от бойци, през зрители, до 7000 фенове, служители и партньори на GLORY, които участваха в разпродадената Trixxo Arena, която трябваше да бъде част от специална вечер. Тези личности се опитаха да опетнят имиджа на спорта, който ние и милиони фенове по света обичаме и за който ни е грижа. 

Този тип поведение няма място в нашия спорт или на нашите събития. През следващите дни GLORY ще проведе пълно разследване на този инцидент заедно с местните власти. Ще вземем всички необходими мерки и ще приложим най-строгите санкции, включително правни действия, към всеки, който е участвал, пряко или косвено, в това. И накрая, GLORY ще съобщи действията, които ще бъдат приложени за клиентите на GLORY със закупено PPV по имейл следващата седмица."

GLORY определено се изложиха с допускането на такова грозно нещо в 21-ви век.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес