Зареждане

Giorgio Petrosyan спечели титлата в К-1 МAX

Giorgio Petrosyan спечели титлата в К-1 МAX
Публикувано на: Октомври 28, 2009 в 16:56 ч

Giorgio "The Doctor" Petrosyan (Арм), спечели титлата на К-1 MAX 2009 г. Талантът триумфира във финалния турнир на изключително атрактивната категория до 70,5 кг.


23-годишният арменец с италианско гражданство започна по много убедителен начин участието си в надпреварата. Той нокаутира още в първия рунд надеждата на домакините Yuya Yamamoto с убийствено дясно кроше.


В другия полуфинал двукратните шампиони на Макс сериите - Andy "The Destroyer" Souwer (Хол) и Buakaw "The White Lotus" Por. Pramuk (Тайл) изиграха допълнителен рунд, за да определят победителя. Холандецът спечели по точки, но претърпя доста поражения.

Petrosyan беше много по-свежият боец на финала. Той доминираше през цялата среща и дори свали съперника си в нокдаун след коляно в черния дроб през втория рунд. Лицето на Souwer започна да кърви брутално, но той довърши мача. Съдиите точкуваха убедително двубоя за арменеца. Това беше втори успех на младия талант срещу именития му съперник.


Petrosyan е професионалист от 2002 г. В своята кариера той има 60 победи (32 с нокаут), 1 загуба и 2 равни. Това беше 20-и пореден успех за младока и неговия треньор Alfio Romanut.

Всички резултати от състезанието може да откриете тук:

https://mma.bg/resources/view/1/1649/

Видео от K-1 Max 2009 Final може да откриете тук:

https://mma.bg/forum/viewtopic.php?p=3743#p3743

k-1 max final 2009

 

Източник: Sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес