Зареждане

Феновете провалиха боя между Бадр Хари и Вжосек

Феновете провалиха боя между Бадр Хари и Вжосек
Публикувано на: Март 19, 2022 в 23:33 ч
За голямо съжаление втората битка между легендата Бадр Хари и Аркадиуш Вжосек беше отменена. Двамата се срещнаха на GLORY 80, което се проведе в Белгия. Срещата продължи два рунда, които бяха доста равностойни, но един нокдаун във втория рунд в полза на Вжосек беше на път да обърне развоя на нещата. В първия рунд Вжосек започна доста агресивно и двамата разменяха удари и ритници в тялото.

Аркадиуш беше доста надъхан и нямаше нищо общо с това, което показа в първата среща. Хари от своя страна беше спокоен и не бързаше в търсене на нокаута. Бадр взе първия рунд в картите на съдиите, но държеше високо брадичката. Във втория рунд пак имаше доста екшън и Хари вкарваше тежки удари на Вжосек в тялото и главата. Бадр успя да отвори аркада на своя съперник, който не се предаваше.

Към края на рунда Вжосек вкара летящо коляно и прати Хари в нокдаун. За щастие Бадр успя да се изправи и оцеля до края на рунда. Феновете полудяха след втория рунд и започнаха да хвърлят столове. Имаше агитка от Полша в подкрепа на Вжосек, които бяха в основата на размириците. Мароканците също не им отстъпваха. Над 5 минути хората от GLORY опитваха да намалят напрежението, но не се получаваше.

Хари, Вжосек и техните екипи опитаха да намалят нарежението, но феновете не слушаха никого. В крайна сметка oт GLORY решиха да прекратят срещата. Това не се хареса на феновете и отново започнаха да летят столове и други предмети. Малко по-късно от GLORY обявиха, че слагат край на събитието заради съображения за сигурност.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес