Зареждане

Джамал Бен Садик готов за Бадр Хари, но иска реванш с Верхувен

Джамал Бен Садик готов за Бадр Хари, но иска реванш с Верхувен
Публикувано на: Януари 26, 2020 в 02:13 ч
Джамал Бен Садик подписа нов договор с GLORY и няма търпение отново да се качи на ринга. "Goliath" е с рекорд 36-8 в кикбокса и печели 29 от победите си с нокаут. За последно го видяхме на ринга през декември 2018 година на GLORY 62, където победи трима в една вечер и спечели турнира на организацията в тежка категория. Това му гарантира шанс за титлата и той чака реванш с Рико Верхувен.

Двамата вече проведиха две битки и си размениха по една победа с нокаут. Джамал е в серия от 4 поредни победи и е готов за бизнес. Той е отворен за всякакви предизвикателства и няма против да се бие със своя сънародник Бадр Хари.

Двамата се разбраха за битка преди време, но тя така и не се случи. Садик не се интересува от това кой е следващ за него, защото целта му е титлата и заради нея иска реванш с Рико. Ето какво сподели мароканецът за бъдещите си планове:


Във втората битка с Верхувен, опитът си каза думата. За първи път влязох в битка, която беше 5 рунда. Не се справих много добре в срещата. Сега обаче съм по-зрял и по-добър. Аз спечелих турнира в тежка категория и това ми гарантира битка с шампиона. Те не изпълниха своето обещание и ме избутаха в ъгъла. Чувствах се зле, не исках повече да тренирам и вече нямах никаква мотивация. 

Мисля, че битката между Хари и Верхувен беше много добра, а резултатът беше разочароващ. Двамата са много добри бойци. Бях готов да се бия с Хари и казах на GLORY да ми пратят договор за битка. 

Не ме интересува противникът. През 2020 г. просто искам да имам мача за титлата. Аз съм следващ за титлата и това е сигурно. Новата 2020 година трябва да бъде годината на Джамал Бен Садик.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес