Зареждане

Буакау срещу Миура Кота на 19-ти август в Тайланд

Буакау срещу Миура Кота на 19-ти август в Тайланд
Публикувано на: Август 6, 2022 в 16:00 ч
Муай тай легендата Буакау Банчамек  ще се завърне на стадион Rajadamnern в Тайланд на 19 август. Двукратният победител в K-1 MAX ще се изправи срещу Миура Кота в демонстративна битка по правилата на кикбокса.

Вижте още - Буакау с първа битка в BKFC на 3-ти септември

Банчамек  не се е бил в Rajadamnern от 2004 година. Тогава той беше успешен боец на сцената на муай тай, но току-що бе направил своя дебют в кикбокса. Три месеца по-късно животът му ще се промени завинаги, когато Буакау победи Масато, за да спечели турнира K-1 Max:

Той спечели два пъти турнира K-1 Max, а също така спечели и турнир по кикбокс с Kunlun. Буакау се превърна в една от най-разпознаваемите спортни звезди в страната.

Миура е син на един от най-успешните японски футболисти Казуйоши Миура и решението му да стане професионален майстор на смесени бойни изкуства нашумя там. Миура никога преди не се е състезавал по кикбокс или муай тай.

Събитието ще включва и музика с изпълнението на тайландския „кръстник на хип-хопа“ Джоуи Бой. Стадион Rajadamnern беше напълно преустроен през последните месеци с инсталирана най-съвременна озвучителна система и осветително оборудване.

Стадионът също така позволи на жени бойци да се състезават за първи път в своята история. Той отвори врати през 1945 г. и оттогава остава мека за феновете на муай тай.

Припомняме, че  Банчамек ще направи дебюта си в бокса с голи ръце на 3-ти септември в Тайланд. Негов опонент ще бъде турският кикбоксьор Еркан Варол.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес