Зареждане

Буакау се завръща, за да се бие с действащ K-1 шампион в Гран При на 7 юли

Буакау се завръща, за да се бие с действащ K-1 шампион в Гран При на 7 юли
Публикувано на: Юни 13, 2024 в 02:00 ч
Двадесет години след първата си победа в K-1 World MAX турнира, Буакау Банчамек се завръща в Япония. Двукратният шампион е обявен за последния участник в Гран При на 7 юли в Yoyogi 2nd Gymnasium в Токио, Япония. Банчамек ще се изправи срещу фаворита на турнира и действащ K-1 шампион Уянг Фенг.

Класиран под номер 9 в Beyond Kickboxing Rankings, китайският боец се счита за един от най-ярките таланти в лекия клас с впечатляващ рекорд от 38 победи и само 3 загуби. Освен Буакау и Фенг , други забележителни участници в турнира включват Даръл Вердонг, Виктор Акимов, Каспер Мужински, Зора Акопян, Романо Бакбаас и Денге Силва.

Това създава интересна комбинация от ветерани, бъдещи бойци и местни шампиони. През цялата си впечатляваща кариера Буакау със сигурност е вдъхновил много от днешните състезатели да се захванат със спорта. Въпреки 42-годишната си възраст, Буакау все още е страхотен противник.

Той остана активен и постигна качествени победи през последните години. В последното си появяване той победи опасния Минору Кимура на RIZIN Landmark 9. За Уянг тази битка предлага възможност да направи името си известно, като победи легенда в спорта.

За Банчамек това може да е последен шанс да добави още една голяма титла към впечатляващия си списък с постижения.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес