Зареждане

Буакау надигра Сеанчай в BKFC Thailand

Буакау надигра Сеанчай в BKFC Thailand
Публикувано на: Ноември 4, 2023 в 20:07 ч
В BKFC Тайланд 5 Буакау и Сеанчай, две легенди на муай тай в началото на 40-те си години, се изправиха в битка с голи ръце. Буакау, известен като "Белият лотос", е двукратен световен шампион на K-1 и многократен шампион на стадион "Lumpinee" с професионален рекорд от 240-24-14 1 NC. Преди това той спечели на BKFC Тайланд 3 през 2022 г.

Саенчай, който е с две години по-възрастен от Буакау, може да се похвали с рекорд от 327-49-2 и също така е многократен шампион на стадион Lumpinee, шампион на тайландските боеве и шампион на WBC по муай тай. Той остава непобеден от 2014 г. насам, като има забележителна серия от 70 двубоя без поражение (включително едно равенство).

Битката започна с размяна на ритници и клинчове между двамата бойци. Във втория рунд Буакау доминираше с ритници и повали Саенчай на земята. В третия рунд Буакау продължи да нанася удари с крака, докато Саенчай намираше успех с лакти и удари.

В четвъртия рунд Буакау вкара удари и поддържаше темпото с ритници. В последния рунд и двамата бойци се измориха, а Буакау запази преднина в ударите. Битката завърши с няколко клинча и удари и от двамата бойци.

Изходът бе оставен за решение на съдиите, които дадоха победата на Буакау.

 
Следващото издание на BKFC ще се проведе на 17-ти ноември в България, където ни очакват зрелищни битки с голи ръце между едни от най-добрите бойци и шампиони на България срещу топ чуждестранни атлети.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес