Зареждане

Буакау излиза срещу стар съперник на 2-ри декември в Тайланд

Буакау излиза срещу стар съперник на 2-ри декември в Тайланд
Публикувано на: Ноември 28, 2023 в 07:04 ч
Ясен е следващия съперник на Буакау Банчамек. Той ще се изправи срещу Найанеш Айман в кикбокс двубой на стадион Раджадамнерн на 2 декември.

Двамата се изправиха за първи път един срещу друг в кикбокс мач на Kunlun Fight 69 през 2018 г. Буакау спечели с нокаут в първия рунд, с ляво кроше:


Айман идва след победа с решение над Петчмай Сиадаммооплара на картата на RWS. Преди това той победи Уанчалерм ПакйокПК и изглежда, че мачмейкърите са решили да намерят съперник за Буакау от собствените си редици.

Предишните двубои на Буакау на тези събития са били предимно срещу японски опоненти. Той се е изправял срещу Йошихиро Сато и Кота Миура в демонстративни мачове и срещу Ясухиро Кидо.

Другият двубой на Буакау в Раджадамнерн е с Олександър Ефименко. Макар че той нокаутира всички японски опоненти с изключение на Кидо, който не можа да продължи след сблъсък на главите, украинецът създаде известни проблеми на Буакау.


В последния си кикбокс двубой испанецът се изправи срещу Детрит Сатиан Муай Тай в Раджадамнерн, като тайландският ветеран го победи със съдийско решение.

Айман навърши 35 години миналия месец и е с няколко години по-млад от Буакау. Той може и да не е толкова опитен като двукратния победител в K-1 Max, но испанецът живее и се бие в Тайланд от години.

Айман е участвал в битки с такива бойци като Супербон Банчамек, Петхтанонг Петхфергус и Джими Винот. Той е с 9 см по-висок от Буакау, който няма да се радва на същото предимство в обхвата си, както в битката по муай тай с Саенчай PKSaenchaigym.

Това, че месец по-късно Буакау е в състояние да се състезава отново, е показателно колко удобно се чувства в този двубой. Саенчай очевидно не успя да нанесе никакви щети на 41-годишния боец.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес