Зареждане

Бранко Бабачев преди MTGP 33: Обсебен съм от това, което правя

Бранко Бабачев преди MTGP 33: Обсебен съм от това, което правя
Публикувано на: Декември 16, 2019 в 22:41 ч
Събитието MTGP 33 се очаква с голям интерес, тъй като ще предложи много силни кикбокс двубои между едни от най-известните имена на родния ринг.

Главната среща на вечерта е битката между Деян Топалски и Даниел Илиев, но преди нея на ринга ще се качат много други атрактивни състезатели, чиито стил винаги е бил радост за окото на публиката.

Вижте също: Muay Thai Grand Prix 33 обяви официално файт картата за вечерта

Един от тях е професионалния боен атлет Бранко Бабачев - един от най-популярните родни бойци с изявено агресивен стил на игра.

Бранко записа участие в шампионски двубой за титлата на WKN на 30-ти ноември, но бе порязан жестоко от съдиите.

"В този двубой ме порязаха много и ми откраднаха европейската титла! Но е  уникално да чуеш как цялата зала вика за теб и твоето име се чува във Франция! Това за мен е победата," сподели Брако за MMA.BG.

Въпреки това духът на опитния боен атлет отново е настроен за победа в предстоящото изпитание на 20-ти декември.

"Настроението е уникално. Възстановен съм и готов да мачкам. Чувствам се супер и не съм излизал от форма."
 

Срещу българина на ринга ще застане сърбина Милош Янкови - изключително опитен както в кикбокса, така и в бокса. Също като Бранко има агресивен стил на игра.

"Опонентът ми е боец като мен," споделя впечатленията си Бабачев. "Търси близката дистанция и ще е уникален бой в който аз ще съм победителя!

Феновете трябва да дойдат, защото ще е уникално и зрелищно шоу. Да благодарим за това на организаторите."

Бранко записа силна година с участия в няколко престижни галавечери и битките, независимо спечелени или загубени, го мотивират още повече да жъне успехи на професионалния ринг.

"Годината беше добра за мен, а следващата ще е още по-добре, защото аз не спирам да вървя напред и да се трудя... Да съм обсебен от това, което правя."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес