Зареждане

Бахрам Раджабзаде замени Плазибат в битката с Леви Ригтърс

Бахрам Раджабзаде замени Плазибат в битката с Леви Ригтърс
Публикувано на: Август 24, 2024 в 02:00 ч
Бахрам Раджабзаде ще замени Антонио Плазибат в главния двубой на GLORY 95, което ще се проведе на 21 септември в Загреб, Хърватия. Раджабзаде ще се изправи срещу Леви Ригтърс и ще определи кой ще се бие с шампиона на GLORY Рико Верхувен в края на годината.

Миналата седмица Антонио Плазибат се оттегли от главната битка на GLORY 95, оставяйки претендент номер едно Леви Ригтърс (18-2, 8 KO) без съперник. Бахрам (69-3, 61 KO) се възползва от възможността си, за да поправи спорната си загуба срещу Ригтърс по-рано тази година.

Предишният двубой между двамата се състоя в полуфиналите на GLORY Heavyweight Grand Prix през март тази година. Леви постигна победа с решение в битка, която беше равностойна. Бахрам открадна шоуто в онази вечер, привличайки вниманието на феновете на GLORY по целия свят.

Представители на GLORY потвърдиха, че тази битка ще бъде за определяне на претендент за титлата. Победителят ще се изправи срещу „Кралят на кикбокса“ Рико Верхувен в битка за титлата в тежка категория на GLORY. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес