Зареждане

Бадр Хари загатна, че ще участва в турнира на GLORY

Бадр Хари загатна, че ще участва в турнира на GLORY
Публикувано на: Февруари 17, 2023 в 00:00 ч
Бадр Хари явно няма да окачи ръкавиците.

Вижте още - GLORY правят турнир в тежка категория през декември​​​

Мароканската кикбокс легенда се надъха, след като GLORY обявиха, че ще направят турнир в тежка категория. Турнирът е планиран за декември тази година и в него ще участват 8 състезатели. Наскоро Хари сподели, че не знае как да напише 'стоп' в своята бойна история.

Мачмейкърите на GLORY казват, че в техните очи Хари продължава да е активен. Той все още е в ранглистата на организацията, което показва, че ще се рачита на него. В поста на GLORY за турнира в тежка категория Хари сподели, че е надъхан от тази новина.

Супер надъхан съм. Най-накрая!", написа Хари в социалните мрежи.

За последно Хари загуби от Алистър Овърийм с решение в края на 2022 година. След битката се оказа, че "The Reem" е бил на химия. Бадр го доминираше в първите 2 рунда, но в третия рунд падна в нокдауни и така загуби с решение.

Това беше 5-та поредна загуба за него в GLORY. Хари няма нито 1 победа в 7-те си битки за GLORY. Неговата последна победа е от 2015 година над Исмаел Лондт в Чечня. Хари вече е много амортизиран и едва ли ще оцелее в турнир.

Той обаче остава голяма звезда и със сигурност феновете ще му се радват. Да се надяваме, че Хари ще запише поне 1 победа, ако се включи в турнира през декември.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес