Най-големият сайт за бойни спортове

       

Badr Hari: Няма да покажа милост към Hesdy Gerges

Badr Hari: Няма да покажа милост към Hesdy Gerges
Публикувано на: Февруари 12, 2018 в 08:33 ч
Източник: glorykickboxing.com
Изпратено от: DoloR
Badr Hari се завръща на 3-ти март, за да разчисти сметките си с Hesdy Gerges. Двамата вече имат една среща помежду си през 2010г. - тогава  Badr Hari изрита Hesdy Gerges докато той беше на земята. Hari е подписал договор за няколко двубоя с GLORY и ако успее да победи, със сигурност ще го видим срещу Rico Verhoeven до края на годината. Badr сподели какво ще направи с Hesdy:

"Нокаутът е най-хубавото нещо, което може да се случи в един двубой. Дава ти огромен адреналин, изумително е - все едно да нарисуваш Мона Лиза. Мотивиран съм да нокаутирам хората отново, като започна с Hesdy на 3-ти март. Не знам, все още имам нужда от ритъм в двубоите, но ако ми се отдаде шанс, няма да му покажа милост. Винаги има голям шанс за нокаут, но планът ми е да го нокаутирам."

Превю преди срещата:

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Badr Hari: Не са готови за мен

Badr Hari: Не са готови за мен
Легендарният кикбоксьор Badr Hari сподели видео в социалните мрежи, което озаглави "ГЛАД" и с което изпраща послание към всички бойци в тежка категория на GLORY, че не са готови за него:
Новини » юни 13, 2018 (0)
цялата новина

Задава се реванш - Badr Hari започна да тренира

Задава се реванш - Badr Hari започна да тренира
Само ден след като Rico Verhoeven записа защита на титлата си и обяви, че ще се завърне на 28 септември в Амстердам за нещо голямо, той предизвика Badr Hari.
Новини » юни 4, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook