Зареждане

Badr Hari: Много съм див и гладен за победа

Badr Hari: Много съм див и гладен за победа
Публикувано на: Август 18, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Легендарният кикбоксьор Badr Hari е един от най-големите нокаутьори в историята на бойните спортове и това не е тайна за никого. Той успява да приключи с нокаут 92 от своите 106 победи и ще се опита да вземе скалпа на шампионът Rico Verhoeven. Двете легенди ще се сблъскат в главната битка на събитието GLORY Collision 2, което ще се проведе на 21-ви декември в Арнхем на стадион GelreDome.

"Bad Boy" не спира своята активност в залата и социалните мрежи и сподели, че не можем да си представим колко голям е неговия глад и колко див е мароканеца:


Този уникален период на подготовка ме направи напълно брониран психически и физически. Вероятно можете да си представите физическото ми състояние, но нямате представа колко съм гладен и див.


Преди 3 години "Bad Boy" и Verhoeven споделиха ринга в битка, която беше чакана доста дълго от феновете. Hari се представи добре в първия рунд и го спечели в картите на съдиите, но във втория получи контузия на ръката и не успя да продължи, което доведе до загуба с нокаут.

"Bad Boy" изтърпява наказание, защото се провали на допинг тест миналата година след победата над Hesdy Gerges, като победата беше отменена. Hari преподписа с GLORY за нови 6 битки, които ще проведе в следващите 3 години.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес