Зареждане

Андрю Тейт: Разбих главата на побойник с кутия за обяд

Андрю Тейт: Разбих главата на побойник с кутия за обяд
Публикувано на: Април 17, 2023 в 12:00 ч
Андрю Тейт разказа интересна история от своето детство.

Бившият шампион по кикбокс е бил жертва на училищни побойници. След кариерата си в кикбокса Тейт се насочи към инфлуенсър маркетингa. Toй е обект на противоречия поради фанатични изказвания по теми като сексуално насилие, което доведе до бан в Twitter, който беше свален.

Андрю е в центъра на съдебно разследване, включващо обвинения в трафик на хора и изнасилване. Наскоро той излезе от затвора, след като прекара там няколко месеца. 

В момента Тейт е под домашен арест и чака процес. В своя акаунт в социалните мрежи Андрю реши да надъха феновете със следната история:

"Когато бях на 8 години. Няколко 10-годишни деца ме тормозеха в училищния автобус. Един ден започнах да плача пред баща ми, казвайки, че не искам да ходя повече с автобуса. Разказах му защо.

Той седеше, пиеше уиски и играеше шах в 9 сутринта. Дори не ме погледна. Каза ми: „Кутията ти за обяд е остра, сине. Отивай на училище". Страхувах се твърде много, за да му противореча.

 Затова се подчиних. Той не изрази съчувствие. Дори не изглеждаше да го е грижа. Не показа угризения. Не попита имената на децата. Нищо. Тук разбрах, че никой няма да ме спаси. 

Зависеше от мен. Онзи следобед по пътя към дома те започнаха както обикновено. Дърпаха раницата ми отзад и ме нарича с обидни думи. Седях там и не казах нищо. Надявайки се да спрат.

След 10 минути един от тях ме удари през лицето. Помня ужилването и до днес. Ухото ми бучеше. Няколко минути по-късно на моята спирка - изправих се и замахнах с пластмасовата си кутия за обяд възможно най-силно.

Ударих го точно над окото. Това момче се казваше Кийт. Клепачът му започна да пръска кръв из целия автобус. Спомням си писъците му и изражението на чист ужас върху лицето на приятеля му.

Спринтирах и избягах направо от автобуса. Тичах толкова бързо, че не забелязах, че кутията ми за обяд всъщност се е счупила. Когато се прибрах, държах дръжка и парче натрошена пластмаса.

Баща ми беше на същото място, както предния път. Той се обърна когато влязох и видя счупената кутия за обяд. Изправи се и каза: "Влизай в колата".

Пътуването беше тихо. Той не ме попита какво се е случило. Заведе ме в маркета, за да ми купи нова кутия. Избрах същата като преди.

След това ми каза: „Ще ти купувам толкова от тези, колкото ти трябват, синко“. На следващия ден седнах в задната част на автобуса.

Бях готов да се бия отново. Но децата не дойдоха. Никога повече не ги видях. Кийт никога не се върна в училище. Приятелят му спря да ходи с автобуса. 

През всичките ми години в училище никога не ми се е налагало да счупвам друга кутия за обяд. Баща ми никога не ме е спасявал от нищо. Той ме изпрати да се бия сам.", написа Тейт в Тwitter.

Вие имали ли сте подобни случаи ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес