Зареждане

Андрю Тейт остава в ареста до 27 февруари

Андрю Тейт остава в ареста до 27 февруари
Публикувано на: Февруари 4, 2023 в 00:00 ч
Бившият световен шампион по кикбокс Андрю Тейт ще остане в ареста до 27 февруари. Жалбата на Тейт за отмяна на задържането му не беше уважена. 

От края на януари Андрю Тейт и брат му Тристан са задържани в Румъния в резултат на разследване на обвинения в трафик на хора, създаване на организирана престъпна група и други обвинения. Те бяха задържани за 30 дни и трябваше да излязат на свобода в края на януари. 

Румънски съд обаче реши, че задържането им може да бъде удължено до 27 февруари. Тейт се яви в апелативния съд в Букурещ, докато беше вързан с белезници. Двамата с брат му изглеждаха особено небрежни, когато се явиха в съдебната зала.

Има огромна разлика от дните им като суперзвезди в социалните медии, когато поддържаха имидж на модерни плейбои. Докато си тръгваше, Тейт каза: 

„Искайте доказателства и те няма да ви дадат, защото не съществуват. Скоро ще разберете истината за този случай. 

Той твърди, че делото срещу него има „нулеви доказателства“ и че това е просто политическа атака, целяща да го накара да млъкне.

Близо 100 000 души са подписали интернет петиция за освобождаването на Тейт. Големи групи поддръжници се събраха в няколко големи европейски града, за да протестират срещу задържането на Андрю и да разпространят лозунга „Освободете топ G.“ 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес